Mellow by Nozem Tattoo Studio

Een moderne tattoo studio in het centrum van Zwolle. Een heerlijke plek waar je altijd binnen kunt lopen. Mellow is een veilige en rustgevende tattoo shop. Waar de nadruk ligt op uniek, stijlvol en artistiek werk.

 

  Sassenstraat 19, Zwolle

Artiesten Mellow by Nozem

Ivy

Illustratief traditional
@ivy

Kris

Abstract illustratief
@kris

Ruud

Lettering
Fineline
@ruud

Tom

Traditional
@tom

Robert

Illustratief
@robert

Maxime

Geometric
@maxime

Vince

Realisme
Concept Tattoo
@vince

Maud

Lettering
Fineline
@maud

Uniciteit als fundament

Ieder mens is anders, uniek en perfect op hun eigen manier. Deze begrippen worden door het TattooTeam ook als meest belangrijk gezien bij het designtraject en de tattoo. Tijdens het proces ligt de focus bij uniek werk en kwaliteit. Graag wordt er de tijd genomen om te kijken hoe uw wensen tot leven gebracht kunnen worden.

De wereld van de tattoo verandert met de dag. Nieuwe stijlen, betere technieken en uitdagender werk. Dit zijn de redenen waarom Nozem Tattoo Studio nooit stil staat en altijd streeft naar verbetering, zowel in werk als in materiaal. De tattoo’s worden gezet met de scherpste voorwaarden op het gebied van hygiëne en veiligheid. Dit wordt gedaan voor onze klanten maar ook voor de artiesten.

Bereikbaarheid Tattoo Studio


Met het openbaar vervoer is Mellow by Nozem goed bereikbaar. De tattoo studio is op loopafstand van het station van Zwolle. Betaald parkeren is ook mogelijk. Parkeren kan op de parkeerplaats “Burgemeester van Roijensingel”.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10-17

Woensdag

10-17

Donderdag

10-17

Vrijdag

10-17

Zaterdag

10-17

Zondag

Gesloten

Mellow by Nozem

 

▶   Sassenstraat 19

▶   8011PA

▶   Zwolle