Smederij by Nozem

Deze urban jungle fungeerde voorheen als smederij van Emmen. Na een volledige renovatie is de smederij nu een professionele tattoo studio.

  Stationsstraat 4, Emmen

Artiesten Smederij by Nozem

Lisanne

Fineline
@lisanne

Jarno

All round
@jarno

Chris

Illustratief realisme
@chris

Amy

Ornamental
@amy

Raquel

@raquel

Cas

@cas

Loes

@loes

Uniciteit als fundament

Ieder mens is anders, uniek en perfect op hun eigen manier. Deze begrippen worden door het TattooTeam ook als meest belangrijk gezien bij het designtraject en de tattoo. Tijdens het proces ligt de focus bij uniek werk en kwaliteit. Graag wordt er de tijd genomen om te kijken hoe uw wensen tot leven gebracht kunnen worden.

De wereld van de tattoo verandert met de dag. Nieuwe stijlen, betere technieken en uitdagender werk. Dit zijn de redenen waarom Nozem Tattoo Studio nooit stil staat en altijd streeft naar verbetering, zowel in werk als in materiaal. De tattoo’s worden gezet met de scherpste voorwaarden op het gebied van hygiëne en veiligheid. Dit wordt gedaan voor onze klanten maar ook voor de artiesten.

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer is Smederij by Nozem goed bereikbaar. De studio is op loopafstand van het station. Betaald parkeren kan bij de H. Paulus kerk.

Nozem Tattoo Studio

 

▶   06 55334381

▶   info@nozemtattoo.com

▶   Stationsstraat 4

▶   7811 GH

▶   Emmen